Горицвіт

Чумакують в нічних ланах зорі;
Помічаю – ось-ось дві блиснули!
Стала я горицвітом у морі
Трав гірських, які журно поснули.
 
Ледь помітні, так легко блукають
Неба мешканці, родичі Вітру…
Може, сни людей охороняють
Ці вигнанці сучасного світу?
 
Роздивляюсь зірок дивні крижі,
І мене обіймає Прекрасне…
Я – теж Квітка у темряві й Тиші,
Я - Вогонь, що довіку не згасне!
 
(с)Женя Mars, 20 січня 2020 року