[ …Голос Тиші… ]

Досягає Душа повноліття;
З головою (і з тілом) – у Тишу…
Сповнений світ Краси… і жахіття.
Жах сліпих сердець – звір найлютіший!
 
На колінах все майже суспільство
Перед церквою, хилиться нижче…
Не пішло ще з планети насильство, –
Втім, Палаючих з кожним днем більше!
 
Голос Тиші без слів ніжно мовить…
Без хреста, надає СПРАВЖНЮ Силу,
Яка жваво й сміливо затопить
Світ брехні і «священного» пилу!!!
 
(с)Женя Mars, 19 січня 2020 року