Мого серця романс

Лиш волосся мого ти губами торкнувся
І сп"янів, наче випив терпкого вина,
Міцно-міцно до моїх грудей пригорнувся.
Та зізнаюсь тобі - не моя в тім вина.
 
Це, напевне любисток так чарами діє,
У якому волосся я мию щораз.
Все ж у серденьку також кохання лелію,
Чуєш, як воно ніжно співає романс?
 
2018 р.