Життя - це Бій!

Стид – вимагати співчуття;
То сором і ганьба – зламатись!
Любов до самого Життя
Не дозволяє просто здатись!
 
Коли находить буревій,
Багаття Сонця ніби гасне…
Як не крути, Життя – це Бій,
Але Воно таке прекрасне…
 
(с)Eugénie DiMarte, 16 січня 2020 р.
© Усі права захищено