Спи, зайчику...

Спи, зайчику...
Спи, зайчику. Заплющ розумні очі.
Поринь у царство мальовничих див.
Он, чуєш, як котусик наш муркоче?
Він мишку уві сні уже зловив.
Давай накриєм ніженьку побиту,
ще заживе історія сумна.
Ще буде все: і літо, і до літа,
а осінь хай тебе іще не зна.
Хай не бруднить думки твої гризота,
для неї ще не зроджено доби.
А зараз спи. Така твоя робота.
Спи, зайчику маленький. Просто спи.