Є спогади, яких не загубить...

Є спогади, яких не загубить...
Є спогади, яких не загубить.
Є образи, що достеменно вічні.
Їх не зламати вбивчістю століть,
не застудити скам’янілим січнем.
Їх не втопить в огидливій ганьбі.
Не промінять на срібники у жмені.
Вони у снах. У небі. У тобі.
І серед інших, може є й про мене.