У туманів - біляві коси...

У туманів - біляві коси...
У туманів - біляві коси.
У туманів - волога суть.
В них під ранок приходять лосі
і на рогах казки несуть.
Тишу боязко рвуть губами
під хитання сохатих веж.
Пахне осінню та грибами.
І казками, звичайно, теж.