Весною завойована долина...

Весною завойована долина...
Весною завойована долина.
Морозну зграю взято під замок.
Зайшли сади у воду по коліна,
І так чекають перших ластівок.
Втрачають кольори, нарешті, міру.
Вмовлять зима приходить уночі.
А їй ніхто давно уже не вірить,
І не дає від холодів ключі.
 
малюнок Л.Каменєва