ЗАСІВАЛЬНА!

НА СТАРИЙ 2020 НОВИЙ РІК!..
Сію, вію, засіваю
з Новим роком Вас вітаю!
Наказав Святий Василь
засівати й в заметіль:
Сійся родися жито, пшениця
людям на добро пашниця!
На кохання сійте мак,
щоб завжди було лиш так!
Сійте, сійте і овес,
Щоб міцним був рід увесь!
Щоб були завжди щасливі,
гарні, щирі, добрі й милі!
Щоб були завжди багаті,
Благодаті вам у хаті!
І здоров’я Вам нівроку –
зі СТАРИМ Вас НОВИМ РОКОМ! 14.01.20.