ПОКРОВИТЕЛЬ 2020 року – ПРЯДУЧИЙ МІЗГІР!

Наступний рік – це час Мізгіря,
неослов’янського візиря!
За слов’янським літочисленням 2020-м роком править т о т е м Прядучий Мізгір. Це – єдина комаха з 16-ти тварин, яка не конфліктує із жодним тотемом. Мізгір оцінює людину за такми критеріями: працьовитість, напористість, цілеспрямованість, оскільки саме такими ознаками наділений він сам. Такі люди зможуть розраховувати на допомогу свойого покровителя ...
Фото: Elena Rozhanskaya
Чимало різних культур надають символу Нового року божественні властивості: Бо тіло павука схоже з цифрою вісім, яка означає знак нескінченності; Він має 8 лап – ще один знак безкінечності – ∞!?
Упродовж всього свойого життя він постійно пряде павутину. Так і Творець день у день будує павутину в безмежному просторі.
Кожна дія павука обгрунтовано і призводить до зміцнення полотна, що здійснює він безперервно. Йому не в змозі перешкодити природні явища та інші труднощі. Він працює над своєю місією все життя і може в цьому служити прикладом невтомності та працелюбства!...
Нове життя – в Новому році
хай буде в кожнім Вашім кроці!
І не якесь там щур-хотіння,
а – золотисте павутиння,
аби окутало оселі,
щоб Ви завжди були веселі!...
ПОВАЖАЙМО і ЦІНУЙМО СВІЙ РІДНИЙ СЛОВ’ЯНСЬКИЙ РІК!...
Зі щирим віншуванням – В.Б.