Звір дивовижний «босоніг»...

Звір дивовижний «босоніг»...
Звір дивовижний «босоніг»
варення любить і цукерки,
малюнки в благодаті книг,
язик показувать люстерку,
В яру рубати бур’яни.
Дружити з псами та луною.
У ньому стільки ще весни,
що осінь ходить стороною.
Він музикант і мандрівник
без злих учинків за плечима.
Звір дивовижний «босоніг»
із щиросердними очима.