Easy way

It is an easy way to live
with open eyes and soul.
A heart is like a bowl
with hopes to believe.
 
It is an easy way to love
when you are not alone.
A heart is not a stone -
it's like a flying dove.
 
It is an easy way to die
if love to life could add.
If not - it would be sad
to ask with last breath: "Why?.."
 
 
Легко и просто можно жить:
открыть глаза и душу,
надежды сердцем слушать
и веру не забыть.
 
Легко и просто полюбить,
одним быть не годится.
Не камень сердце - птица:
ей высоко парить.
 
Легко и просто умирать,
любовь неся по жизни.
А нет - "Зачем?" на тризне
останется сказать.