Азизам ..(тадж)

Бирехтам рози калб реза-реза
Кашида резахояш дар шаби тор
Хар субх, бо умед ,бо дидаи чор
Аз Шумо чустам чавоби интизорон
 
Зимистон чи зебо кашидаст
Ба руи шиша акси азизро
Зи мехри калб.. онро пурра кардам
Ба поенаш рамзи ишк кашидам
 
Пардапуширо дигар хочате нест
Нависам рози худро ошкоро
Навиштам ,нависам аз ишк шеър
"Азизи дил !" монда сарсуханро
 
Азизи дил, бишнав харфи розам
бишав даме бар ман хушу гуш
Даме бишин,ту дар бари ман
"Азизи дил!" - то ширин бигуям
 
 
Азизи дил..
 
Махфират Шукуҳӣ
18.19
08.01.2020