Щоб земля щедроти сипала

Ти лети, лети, лети,
Білая сніжиночко
І сідай на землю ти,
Наче намистиночка.
 
Вас багато як примчить,
Ось тоді ви зможете
Землю-матінку укрить
Так, неначе ковдрою.
 
Щоб вона відпочивать
Змогла в дні зимовії,
А коли прийде весна,
Із силою новою
 
Зеленіла і цвіла,
Хлібом колосилася,
Дарувала всім добра
Та щедроти сипала.
 
2017 р.