Зимова тиша

Спить ставок маленький біля лісу,
Кригою, мов ковдрою укрившись
І верба дрімає, похилившись,
Лиш тихенько щось шепоче вітер.
 
Мабуть колскової співає
Чи розповіда цікаву казку
Та сніжок легесенько кружляє.
Не сполохай тишу цю, будь ласка.
 
2019 р.