Хочеться сніжної зими

Десь далеко рожевіє обрій,
Велетенською свічею запалав.
Значить буде ніч таки морозна,
Може й снігу вкине ще зима?
І притрусить він стежки-дороги,
Закружляє легко у танку,
Килимом простелиться під ноги.
Зиму уже хочеться таку.
2018 р.