ГОРКА МАЛАДЫМ

ГОРКА.
 
Горка, горка, мы будем крычаць,
Хай маладыя не хвалююцца,
Бо гэту горыч гатова забраць,
Яркая зорка, што свецiць на вулiцы.
 
Мы гэту горыч да зоркi закiнем,
А Вам на губах асалоду пакiнем,
 
Каб у любую непагоду,
Яна як кветка расцвiтала,
I усе дамашнiя нязгоды,
Вам абыйсцi дапамагала.
 
За акном мiгае зорка,
Каб крычалi дружна ГОРКА.