Ніколи не здійсниться

Ніколи не здійсниться
                                                                                                                  Владу С...

Все, що я хочу, ніколи не здійсниться,
твоє серце кохати лякається, кається.

То я, там, у пітьмі, не можу добре дихати,
мені вже байдуже, від болю, мов  німа.
Маленька дівчинка- колись була твоя.

Розпустила темні крила, поруч із тобою.
Не врятуюсь  від обіймів, та й не дуже хочу.
_____________________________________
Кульбабки в волосся впліту, віночок- на щастя,
Почути твій голос-було б за дарунок, на пам'ять.

Ніяковію постійно, як спалах почуттів зростає,
дурна напевно, ти пробач, якщо зробила щось не так.