Всехвальну співає коляда

Легкокрилим білим-білим птахом
Понад світом проліта колядка,
Сину Божому співа вона всехвальну,
Всіх віншує із різдв"яним святом.
 
Та з добром заходить в хату кожну,
Зичить миру, злагоди й здоров"я,
Розливає радості скрізь вина.
Христос рождається!Усі Його славімо!
 
2019 р.