ЖУРАВЛІ

ЖУРАВЛІ
Сьогодні траур давить груди,
Втім, кожен день загиблі люди
Питають зверху нас усіх:
«Як може десь лунати сміх?"
 
Вже завтра більшість знов забуде,
Що зовсім близько вибух чути,
Який стискає, душу рве, —
Дитя над матір'ю реве...
 
Це бомба стріху вщент розбила,
Бабусю й мати в хаті вбила.
Лише дитину Бог зберіг,
Подарував їй оберіг...
 
Щоб підросла та всім казала, —
Невже людського горя мало?
Воно у кожному селі,
Де не курличуть журавлі...
 
Nikvoron 09.01.2020