Несподіванки природи

На світанку дощик прошумів
І калюжі на землі залишив.
Теплих листопадових цих днів
Я обманну відчуваю тишу.
 
Бо до вечора ще може бути все:
Вітер з морозцем, сніжок біленький,
Що укриє ковдрою земельку.
Несподіванки природа нам несе.
 
2019 р.