На перехресті

Я так втомилася від болю,
Що був в минулому житті...
Бажаю вирватись на волю,
І ВИРИВАЮСЬ... В доброті
 
До себе,
повз жорстокість літер,
І раптом - доказ: не дарма!...
 
...На перехресті виє вітер,
А більш нічого там нема...
 
(С)Женя Mars, 6 січня 2020 року