Переплелися долі наші

Розсипає вітер осінню позолоту,
Ягідки-намисто в калини, мов рубін.
Твою підтримку, любий я відчувати хочу,
Бо ти такий хороший, у мене ти один.
 
І шурхотять листочки під нашими ногами,
Коли за руки взявшись отак йдемо кудись,
Тепло ми відчуваєм, любов також із нами,
Бо долі наші, милий в житті переплелись.
 
2019 р.