Мелодiя

Мелодiя
Слухайте звуки кожного дня,
Сонного ранку мотиви.
В таємних, палких почуттях
Майбутніх часів переливи.
 
Слухайте звуки побачень...розлук...
Життя- привід для щастя.
В зоряній масі часів наших рух,
Розведене мрії багаття.
 
Слухайте звуки минулих хвилин,
Біль запізнілої миті...
Погляд...навіть погляд один
Здатен на диво у світі.
 
Слухайте звуки крапель дощу,
Шепіт зірок на світанні.
У вечірнім тумані відлуння душі,
Почуйте прохання в мовчанні.
 
Слухайте звуки, як серце співає,
Мова знайома з дитинства
Пісня матусі наші сни колисає
Життя- найбільше багатство ....