Ніч. Зима.

Поглянь у небо! Ніч. Зима.
Сльоза на вії кам'яніє.
Небесну сферу ліс трима,
На скронях лісу сніг сивіє.
 
А зорі, зорі, як горох -
Порахувать немає сили,
А Місяця легке перо
Вірші нотує небосхилом.
 
Послухай! Диво! Ніч. Зима.
У лісі чорнім править тиша.
Мовчить мороз і слів нема,
Крім тиші... Тиша. Тиша лише.
Німа. Німа...