Як порожньо на вулиці в селі...

Як порожньо на вулиці в селі...
Як порожньо на вулиці в селі.
Хати вдягнулись у мовчання шати.
Літає небом пустка на мітлі,
І думає, куди б ще завітати.
Старі уже впокоєні в землі.
Дітей собі міста забрали хижі.
Тож… порожньо на вулиці в селі,
Є де гуляти здичавілій тиші.