Чомусь не хмариться ніяк...

Чомусь не хмариться ніяк...
Чомусь не хмариться ніяк.
Щось поробилося природі.
Можливо, це недобрий знак,
а може, просто збіг – і годі.
Рік розставля нові пастки.
Великий сумнів сходить рясно.
Стоять причмелені думки,
бо нині тільки небо ясне.