А по-над лісом, по-над лісом...

А по-над лісом, по-над лісом...
А по-над лісом, по-над лісом,
Що одягнувсь як на свята,
Гуляє небом сонце лисе,
І хмарка-крихітка літа.
Блакитна світиться пустиня.
Морозом граються вітри,
А лісу сниться голосіння
І більш цікаві кольори.