Білявий пацюк

Опівночі місячне сяйво ліхтариком дряпа полиці,
А ніч чарівниця, надхненно в шоденнику клеїть світлини,
Буденне змішає з казковим, щоб нам на світанку насниться,
Хвилини стікають, як краплі, майбутнє рахує щаблины
 
Драбини, що в небо крокує, а там, через терна та зорі
Малеча - пацюк металевий, тихенько білявий крадеться,
Багато у ньго дарунків, цікавих ідей, та історій,
Для кожного вистачить часу, хвилиночка щастя знайдеться.