Божа сила

Господи, твоя воля,
як ти мене побачив
взимку посеред поля,
виніс, зберіг, пробачив?
 
Господи, серед звірів,
як ти мене розгледів?
Дав мені трохи віри,
Хліба шматок і меду.
 
В гаморі вулиць міста,
як ти почув мій шепіт?
Чом ти жбурнув намисто
зірочок в чорне небо?
 
Мабуть, щоб ці нотатки
вірша здіймали крила,
Щоб я лишив на згадку
слів твоїх божу силу!