Відродження надії (Соавторство с Анной Притулой)

Я бачу океан душі живої
В очах Зими і в пестощах Весни,
Улітку, Восени черпають мрії мої
Природу, сенс і глибину краси.
 
Не дам і шансу увійти недолі,
Зламати прагнення і волю до мети
Відчути ту чарівність сил, і мимоволі,
Відродження у Всесвіті знайти!
 
 
 
24.12.2019