Хутка знікне стары год.

Хутка знікне стары год.
Засталося вельмі мала часу,
Да гулянкі навагодняй, сказачных прыгод…
Хутка прыйдзе зноў у нашу хату
Даўгажданны Новы год.
Кожны сам сябе выбірае сімвал года-
Верыць,мары з ім усі здзейсняцца яго…
І няхай збываюцца надзеі, гэта вельмі добра,
Што на сэрдцы у людзей радасць ад таго.
І хацелась,каб прыйшоў год добры-
Мір і шчасце нам прыгатаваў!
Каб не быў ён з дымам хмарным,злосны-
Ні сяброў, ні родных назаўжды ад нас не забіраў…
Віцебск- Веремеюк С