У цьому віці дні неговіркі...

У цьому віці дні неговіркі...
У цьому віці дні неговіркі.
Неговіркі і ночі, і світанки.
Ковтають телефони язики,
І згадують про тебе тільки банки.
Сплітаються сезони на дворі.
Туманами минуле оповите.
І казяться чомусь календарі,
Календарям немає що робити.