Це не по нас...

Це не по нас...
M.F.
 
Це не по нас,
по тих, хто нами став,
хто в нас проріс навік
своїм корінням
під золоту гармонію октав,
під голосу небесного тремтіння.
Хто нас оберігав від тих невдач,
які не знали чуйності
і міри,
По них, по них
наш тихий ллється плач,
і почуття пробуджується віри.