Не ті слова сьогодні на душі...

Не ті слова сьогодні на душі...
Не ті слова сьогодні на душі.
Не та печаль сьогодні тишу оре.
Зима застигла снігом на соші,
і сонце знов ховає у комору.
Безлюдний світ втопивсь у мерзлоті.
Слідів тікає цівка безкінечна.
Не ті слова. І враження не ті.
Лише зима здається що доречна.