як даме бо ман бош (тадж.)

як даме бо ман бош (тадж.)
...
Боз як нафас бош бо ман
Боз даме бишин бо ман
Нест ҳоҷати ҳарф гуфтан ..
Чуз дасти ту ба даст доштан
 
Хомуш табассум мекунам ман
Хайру манзур ба дидор мекунам ман
Кош ,дар калб ин оташ намебуд
Ин хама рози ниҳон ..намешуд
 
Ин лаҳзаи умр дигар наояд
Баҳори умр ..рафту барнаояд..
Бозгардад кай ҳамин рӯз
Бозгардад ҳамин шаб,кай,кай ?!
 
Оре ,умри инсон гузарон аст
Оқибати корро ҳамин аст
Лек , ин сӯҳбати ширин
То охир .. дар қалби ман бимонад
 
Шавад ӯ маро муҳофиз
Талхии ҳаётро карда ширин
Натарсам ..аз шабҳои зимистон
Ишқ шавад маро шамъи болин
 
Махфират Шукухи
9,31
08,12,2019