Барф (тадж)

Як зарра барфреза ба дидаам даромад
Пас ,чун ашки дида ...ба рухсорам фаромад
 
Азизам, бигуфти :"Оби дида карди ?"
Бо як чахон мехр бар ман нигаристи
Як зарра барфреза дунеи мехр бахшид
Чи хуш зиндагони гар бо дилсуз нишасти
 
Як зарра барфреза ..ногох шохиди мехр шуд
Аз харфу нигохи гарм шодон суи само шуд
 
Махфират Шукухи
20,33
04,12,2019