Можливо помилялися не Ви...

Можливо помилялися не Ви...
Можливо помилялися не Ви,
а з долею щось трапилось моєю,
торкнулось потойбічне голови,
чи просто встав з ноги я не тієї.
У світі холодів та німоти,
якоїсь неозначеної скрути,
можливо Вам хотілось простоти,
а я не міг таким довіку бути.