Вибач...

Вибач...
Вибач
Вибач мені милий, вибач мені любий.
Що шукаю в темряві ніжні твої губи.
Вибач мені лагідний що нажаль не мрія...
Не барвиста, з вадами, що літати вмію.
Ти не бійся щастя- що підріжу крила. Вибач піклування - стримувать не сила.
Чую лише голос- вже іством радію,
Не пильнуй обгортку, не руйнуй надію.
Вибач мені, щастя, що себе згубила..
Вибач, все що можеш, все що не зробила...