За голубою заметіллю...

За голубою заметіллю...
За голубою заметіллю,
де пругу світиться плече,
зима солодке варить зілля
і дивні коржики пече.
Пахку хитає вітром хвою.
Свята в санчата запряга.
А в буді, зморений нудьгою,
мороз зриває ланцюга.