"Я - є. Ти - будеш ..." / Марина Цвєтаєва /

"Я - є. Ти - будеш. Прірва - світ двомовний...
 
Я - п'ю. Ти - будеш, згоден, ні.., - це важко ...
 
Століття, розділяють Нас ... - їх казка;
 
Мости будує Бог.., він... - невгамовний.
 
 
У заповіді, є мої - пороки.,
 
Знай, мимо не пройти, тобі ... - зі мною:
 
Я - є. Ти - будеш ... - з кулею земною...
 
Скажи: "Я ... - Ти".., - "Мій.., чую твої кроки...
 
 
Давним-давно... - чекаємо; так.., скрізь...
 
Ти, скажеш - "Єсмь!", Я - відповім: "Колись ..."
 
Червень, 1918 рік