калб (сердце) тадж.

калб (сердце)   тадж.
Дилам накунад дигар итоат,
На ба фармону на бар амр
Хохад рози мехр бирезад
Гулзори мехрубони кушояд ...
 
Маро нест як лахза ором
Суи Шумо дидаву калбам ,
Зи такдир кунам басе шикоят
Бар лаб расид ашки шурам ..
 
Дил сад пора шуда зи гусса
Хар яке садои мехр барорад!
Бо хун, бо сатри сурхи тоза
Боз шеъри мехрубони нависад..
 
Дилам накунад дигар итоат
На ба ману , ба сарнавишту такдир !
У худ кунун подшоху ..
Ман ба у шудастам ... вазир...
 
Махфират Шукухи
13,12
27,11,2019