крила

Любов надає людям крила,
Так кажуть в книгах та віршах.
Чому ж вона так бистрокрила ,
І бачу її лиш у снах.
 
Любов, вона веде крізь темінь,
Вона дарує щастя мить !
Та як же жить мені без неї?
Якщо темнішає щомить.