Від народження...

Від народження донечці мати
Те найкраще все прагне віддати,
Щоб здорова була та щаслива
І до того ще дуже вродлива!
 
Ллє відварів до купеля склянку,
Щоб зростала, як справжня панянка,
Щоби мала чарівності силу
Та ще ніжність для постаті милу
 
Тож з дитинства плекає, як квітку,
Бавить морем грайливим щолітку,
Веселковим яскравим всім світом
Світлим сонячним теплим привітом…
 
Робить все для зростання можливе,
Що дає надзвичайно важливе,
Береже від падіння до пустки,
Негативні розщеплює згустки…
 
Установки дає ділом, словом,
Вплив на доньку скрізь діє казково,
Відчуття з тим зв’язком тісним мати
Тільки може надійно тримати
 
Бо від Бога з дочкою вдвох доля
Та продовження все біополя,
Що не зараз лише, а одвічно
Енергійно впливає, магічно
 
Як фіксує життя сьогодення,
Міццю криється благословення,
Ефективне таке, емоційне
До кінця життя дуже надійне!
27.11.2019р.