Збудували ми тролейбус

Збудували ми тролейбус

Аудиозапись

Почти шуточное сочинение на день рождения нашей полиграфической компании.
Збудували ми тролейбус,
Що б всі люди були рівні.
Під одним безхмарним небом
Були б вільні! Були б вільні!
 
Заслуживши власний спокій,
Ми б залишили цей спадок.
Все ще буде неодмінно,
Бо сім років – лиш початок!
 
І тоді на всій планеті
Буде тільки одна мова -–
Для всіх рідна, зрозуміла
І звучатиме казково!
 
А якщо у нас не вийде,
Всемогутній тільки Бог!
Неважливо, яка мова.
Тільки – щоб без помилок!
 
Діти вчитимуться добре,
Бо їх добре будуть вчити.
Сливи, яблуні і вишні -
Це і фрукти, це і квіти.
 
Ми відмінимо відпустки –
Непотрібно цих зупинок.
Бо улюблена нам справа –
Це найкращий відпочинок!
 
Кожен хлопець на планеті
Кожну жінку зможе мати.
Кожна праця буде варта
Відповідної оплати.
 
Збудували ми тролейбус,
Щоб усі були щасливі,
Щоби здійснювались мрії
Нездійсненні та сміливі.