Ясени

Ясени край дороги зелені,
З дитинства в пам’яті моїй.
Додолу гнули їх вітри шалені,
Прийшло на згадку серед мрій.
 
За село ходили ми гуляти,
У тіні ховались ясенів.
Нам не давали вони спати,
Як ясен листям шелестів.
 
Згадав дитинство босоноге,
Село і річку, і гаї.
Ясени зелені край дороги,
Роками кличуть у свої краї.