Червоний день іде до каси...

Червоний день іде до каси...
Червоний день іде до каси.
Дзвенять в кишені мідяки.
Тече двонога біомаса,
Словесні сіє будяки,
невідворотну карму пише,
таврує поглядів тепло,
А в душах – цілковита тиша,
бо там нічого й не було.