Старенька осінь пропонує зиму...

Старенька осінь пропонує зиму...
Старенька осінь пропонує зиму,
єдине, що лишилось у торбах.
Льодяники в калюжах срібно блима,
і подих застигає на губах.
До себе пригортає оніміння.
Текучий час застряг на мілині.
І вчишся слухать. Це таке уміння,
яке завжди буває у ціні.
 
малюнок Олега Шупляка