ВТОМА

ВТОМА

Аудиозапись

Втома. Втома. Страшенна втома
Мене сьогодні розпинає.
Та ось нарешті я і вдома,
Але дім не помагає.
 
Прощай. Прощай. І більше не побачу.
Тебе востаннє я цілую.
В останній раз сьогодні плачу.
Й за тобою я сумую.
 
Втома. Втома. Страшенна втома
У житті у мене править.
Та замість крапки стоїть кома,
Що на коліна не поставить!