Із білочкою ... зустріч!?

У мене на садибі білка появилася,
на все добро осіннє роздивилася.
Пізненькі яблука покуштувала
і все хвостом мені як війликом махала.
Тоді у вічі мені я к о с ь подивилася,
що в мене серце зразу заходилося.
Можливо, мало в неї є зимних припасів,
що заготовила собі раніш на часі?
Пішов я й виніс їй гостинці –
нехай ховає у своїй хатинці... Роменщина на Сумщині
28.10.2019.